Artikel op Curvacious.nl

My Journal agenda 2020 & everyday lists book
Nog een ruime vier maanden en het nieuwe jaar staat alweer voor de deur. Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar hier worden de eerste afspraken voor 2020 al gemaakt dus ik vind het heel fijn om al lekker op tijd een passende agenda voor het nieuwe jaar te hebben.

Die voor komend jaar heb ik nu dus al in huis! Het is de frisgele My Journal agenda 2020 geworden. Het is een agenda op datum met een aantal heel fijne specificaties:

– het papier is lekker stevig waardoor je er niet snel doorheen drukt met een pen
– de afmeting van 21,5 x 16cm is perfect voor voldoende schrijfruimte en past ook nog in je tas
– je hebt een week op twee pagina’s voor duidelijk overzicht, met daarbij ook nog ruimte voor to do’s, bel/e-mail afspraak reminders, notities en het kunnen opschrijven van belangrijke momenten
– de agenda blijft prettig open liggen, heeft een leeslint, een bindelastiek en achterin een envelopje (handig voor bonnetjes en visitekaartjes bijvoorbeeld)
– iedere maand is er een dubbele pagina voor maandelijkse to do’s, doelen, ideetjes, betalingsherinneringen en dergelijke
– achterin de agenda is er heel veel ruimte voor notities en zo’n beetje alle type lijstjes die je maar kan bedenken om lekker mee aan de slag te kunnen gaan.

En mocht je, net als ik, ook nog eens dagelijks werken met losse to do lijstjes voor bijvoorbeeld je huishouden, zakelijke/werk must do’s en dergelijke dan is het losse everyday lists kladblok gewoonweg een must have. Inclusief handig scheurrandje en checboxes om af te kunnen vinken.
Klik hier om het hele artikel te lezen

Deel uw mening