Review op bij-zus.nl

Planning maken
Planningen maken doe ik graag! Uitvoeren is stap 2, maar dat doet er nu even niet toe. Per week krijg je een overzicht met rijtjes. Ideaal om dus to do lijstjes van te maken, maar ook om het apart van elkaar in te delen in vakken. Dus een stukje met “to do”, een stukje met “afspraken” en ga zo maar door. En dat kun je dan perfect afvinken. Zo hou je een mooi overzicht en kun je het met kleurtjes nog eens inzichtelijker maken. Kei leuk, alleen al om gewoon zo te doen.

Je eigen creativiteit
Naast de rijtjes voor afspraken, to do’s en andere dingen heb je ook ruimte voor je eigen creativiteit. Ik behandel de agenda een beetje als een bullet journal, dus ik doe er wat meer mijn best op. Zo kun je iedere week een cijfer geven aan je week, je favoriete quote noteren en nog een extra to do list invullen. Die favoriete quote kun je natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt ! Zo maakte ik op een bijna lege week gewoon een grote quote.

Leuke invul mogelijkheden
Iedere maand begint met verschillende lijstjes die je kunt invullen, ook heel leuk om te doen. Aan het begin van de agenda vind je een pagina om je pen op uit te testen en aan het einde van de agenda geven ze nog de mogelijkheid om verschillende soorten lijstjes in te vullen of zelf te maken.

Klik hier om de hele review te lezen

Deel uw mening