Blog op flavourites.nl

Ik ben Floortje en ik heb een probleem: ik ben een ware hoarder wat betreft notitieboekjes. Ik vind het gewoon enorm fijn om overal lijstjes van te maken en het ergens op te schrijven.

Grappige uitspraken van vriendinnen, leuke namen, ideeën, receptjes, kledingsetjes, paklijsten voor festivals, noem het maar op! Allemaal braaf opgeslagen op m’n telefoon of op papier. Maar omdat ik zowel op mijn telefoon als op papier lijstjes aan het bijhouden ben wil het wel eens door elkaar gaan lopen.

Daarom was ik al enige tijd op zoek naar Het Perfecte Notitieboek dat ik als bijbel kan gebruiken om al mijn hersenspinsels en lijstjes in neer te pennen. Toen ik bij de nieuwe shops op Flavourites A-journal voorbij zag komen was het meteen liefde op het eerste gezicht. Zo hebben ze notitieboeken (zoals een travel journal vol lijstjes) en agenda’s. En mijn persoonlijke favoriet: een agenda vol checklists. Yeah!

En al helemaal fijn: A-journal is ook nog eens van de partij bij Flavourites Live. Dus mochten jullie mij kwijtraken in het laatste weekend van November, dan weten jullie mij te vinden. Floortje wil graag opgehaald worden uit notebook heaven!

Klik hier om het hele artikel te lezen

Deel uw mening