MENU CLOSE

Retourneren

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht om jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst te annuleren.
De enige voorwaarde die wij stellen is dat het product onbeschadigd is en dat er nog niet in is geschreven.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten op dezelfde rekening als waarmee de aankoop is gedaan.

Ruilen

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@a-journal.nl Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op door te mailen naar info@a-journal.nl . We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Levertijd

Wij doen ontzettend ons best de bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 20:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Het kan een keer gebeuren dat dit niet lukt omdat we de producten niet meer op voorraad hebben, dan worden ze een dag later verzonden.

De verzendkosten van bestellingen boven de 10 euro nemen wij voor onze rekening in Nederland. Voor bestellingen onder de 10 euro vragen wij verzendkosten van 2,50 in Nederland.

Verzending

De verzending verloopt via de postbode of pakketbezorgers van PostNL. Als de bestelling op werkdagen voor 20:00 uur is ontvangen wordt deze dezelfde dag nog verzonden.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@a-journal.nl