Een agenda voor 2020 kopen!

Maar welke past het best bij jou?

Het gaat sneller dan je denkt! Over ongeveer 2 maanden is het alweer Januari. Tijd dus om een nieuwe agenda voor 2020 te kopen! Maar welke? Keuze genoeg dit jaar. We vertellen je graag wat meer over onze agenda’s voor het nieuwe jaar!

In 2016 begonnen we met onze eerste agenda: de My Journal. Een agenda waar we zelf gelukkig van worden vol met handige checklists en andere leuke lijstjes. Inmiddels is deze agenda er in 3 stijlvolle kleuren en hebben we ook 2 nieuwe agenda’s!

My Journal 2020 agenda
De vijfde editie alweer van de populaire My Journal lijstjes agenda! Een agenda vol handige checklists. Want dat is waar we bij A-Journal gek op zijn! De weekspread van de My Journal agenda is overzichtelijk en heeft daarnaast verschillende lijstjes zoals: to do, to call/E-mail, notes en memorable moments. Daarnaast vind je aan het begin van elke nieuwe maand een monthly planner met extra lijstjes! Ruimte voor to do’s, not to do’s, goals, me time, ideas, to pay/to receive en this months rating!# Bekijk hem hier#
Bekijk de My Journal Agenda voor 2020

A-Planner 2020 agenda (nieuw!)
Hij is er, onze nieuwe luxe planner voor 2020! De A-planner is een luxe linnen agenda die net even een slag groter en uitgebreider is dan de My Journal agenda. Deze planner biedt lekker veel ruimte om je me-time goed te plannen. Zo begint de A-Planner met een grote wereldkaart, places to explore en verschillende pagina’s voor een reflectie op 2019. Wat heb je geleerd, wat heb je bereikt, wat wil je echt niet vergeten en wat heeft je geïnspireerd?

De weekoverzichten zijn overzichtelijk met veel ruimte om te plannen en hebben elke dag lijstjes voor ‘first tasks’, ‘second tasks’ en ‘on the menu’. Aan het begin van elke nieuwe maand vind je een inspirerende doodle, een maandoverzicht en een Monthly Planner met leuke lijstjes.

Daarnaast is er ruimte voor goals in het nieuwe jaar. Wat zijn je intenties en hoe wil je daar komen? Wat wil je meer gaan doen in het nieuwe jaar, en wat juist minder? Achterin de agenda zijn er net zoals in de My Journal agenda nog veel meer leuke lijstjes!
Bekijk de A-Planner voor 2020

&INK agenda 2020 (nieuw!)
Een agenda waar je mee gezien mag worden! De &INK agenda is een overzichtelijk planner die met aandacht voor detail is ontworpen. Zo zijn alle tekeningen met de hand geschilderd. Van binnen is de agenda rustig en heeft deze een klassieke weekindeling. De agenda begint met maandoverzichten voor het hele jaar en heeft achterin veel ruimte voor notities.
Bekijk de &INK Agenda voor 2020

Deel uw mening